Г-н Радев, обществен сводник на президентството ли е Мартин Карбовски!?

7 Dni Bulgaria08.11.2020
мартин карбовски

Румен Радев гузно мълчи!

Дори Деса не се прави във фейсук на поетеса.

Скандалът е огромен и мълчанието на президентската институция няма да го отмие.

Вчера Мегз хвърли бомбата: Мартин Карбовски получава пари от Румен Радев, за да говори срещу Бойко Борисов. Да създава имидж на Радеви и да руши този на управлението.

Веднага червената селяния изригна: Каква е тая Мегз!? Откъде накъде ще й вярваме?

Че каква беше Моника Люински, та цяла Америка й повярва?

Мегз е обикновена българка, по-интересна в интимен план за мъже с комплекси да имат всяка корица. И може да се вярва колкото на нея, толкова и на ОСЪДЕНИЯ Мартин Карбовски. Даже повече.

Мачът е дума срещу дума. Но не на пияния президентски клакьор, а на самият Радев. Време е да реагира самото президентство.

Всички знаят за бойковата Севда. Е, сега е време да разберем за радевия Карбовски. Севда е на заплата в ГЕРБ, работи като пиар и най-нормалното нещо е да следва неотлъчно началника си. При поискване от .уролюбите, дори й показаха заплатата, май.

Е, време е президентството да направи същото и да даде отговор на въпросите:

Обществен сводник на президентската двойка ли е Мартин Карбовски? И ако да, какви пари получава от първата двойка, за да развращава общественото мнение? Държавни или частни са тези пари, облагат ли се с данък?

Притеснява ли се президентът от обвиненията към Карбовски и не му ли минава през акъла, че хората веднага ще си помислят, че щом Карбовски използва служебното си положение да си „иска“, може и да води контигента си някъде на „Дондуков“?

Как ще реагира на разкритията, че един впичянен шмъркалник ходи из България и се хвали как получава пари от президента, за да руши имидж!?

Прости въпроси, очакващи прости отговори.

И нека президентството не се крие зад имиджа на Мегз. Той по нищо не се различава от тези на МеегаГъзовете, които се опитаха да овладеят подстрекавания от Радев метеж.

Г-н Радев, едната дума е дадена! Сега чакаме с интерес вашата. Или поне да прочетете, каквото напише Деса.

ПП: Чуваме, че и една дама, дето шета из спалнята на премиера с камера, била добра партия на Карбовски. Пъзелът странно се нарежда…

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ