Шок в Мрежата: Водил ли е Карбовски плеймейтки във вила „Калина“

Румен Радев

Мартин Карбовски въртял бизнес с търговия на секс услуги за хайлайфа. Обслужвал дори Румен Радев. Това твърдят онлайн изданията „Vestonosec.net”, ПИК и “Lifeonline”. Имало ли е „бунга-бунга“ партита в президентската резиденция?

Миглена Каканашева-Мегз обвини в прав текст журналиста Мартин Карбовски, че е изнудвал нея и други жени за секс. „Мога да разкажа и за срещи с президента, в които искаш пари, за да говориш срещу премиера. Лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.“

Източник на изданието е разкрил, че Карбовски е развил бизнес с предлагане на секс услуги на известни господа. Информаторът, който засега пожелава анонимност, заявява, че един от известните клиенти на журналиста бил самият Румен Радев. Срещу съответната сума Мартин Карбовски му осигурявал не само оплюване на Бойко Борисов и опити за имиджови интервюта на жена му, но и специални услуги от най-известните бръмчалки.

Друга лайфстайл онлайн медия потвърждава свидетелства, че Румен Радев правил „бунга-бунга“ партита във вила „Калина“ също като  италианския политик Силвио Берлускони.

Анонимни свидетели са готови да разкажат пред широката публика пикантни истории за българския президент Румен Радев, който организирал сходни празненства в резиденция „Калина“, твърди изданието като се позовава на сегнали от известни с лековатото си поведение жени.

Традиционно събитията започвали културно с вечеря, след което в една от стаите се развихряли истински оргии с едни от най-известните секструженички в страната. Танцьорки, манекенки, силиконови мадами и момичета от кориците били водени в държавната резиденция от личния шут на Румен Радев-Мартин Карбовски.

Слуховете за голям скандал в резиденцията на Радеви в началото на годината се потвърждават, но истината за срамната случка се оказа свързана с любовни приключения не на първата дама, а на самия президент. Явно е имало семеен скандал, влачене по стълбите и заминаване на Радева в САЩ за месеци. Но това се било случило, след като тя е заварила мъжа си в оскъдно облекло с няколко мадами в собствената си спалня. В отговор на унижението първата дама мигрирала незабавно в САЩ при сина си от Георги Свиленски, където останала няколко месеца.

Дали пък някоя мадама в „бунга-бунга“ партита на Румен Радев не се е застраховала с видео материал от срамните сцени?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ