МаяМа си размърда комунистическата задница, но баш до тези легла ли опря!? Срамно е!

7 Dni Bulgaria08.11.2020
25

Елате на площад „Независимост“ на 9 ноември от 12 ч., за да инсталираме болнични легла пред Министерски съвет. Защото сред провалите на Борисов трябва да добавим и фактът, че тотално изпусна втората вълна на коронакризата. Здравната система е в хаос, а липсва и план на правителството за преодоляване на хаоса с коронавируса“.

Това пише кюстендилската палавница Мая Манолова, която видя, че в последните седмици губи рязко рейтинг и пак разшава комунистическата си задница.

Щеше да е доста смешно, ако не беше изумително нагло!

Всеки друг, но не и Мая Манолова може да говори за здравна система!

Някога, когато се бабуваше на правителството на Пламен Орешарски, Манолова има три лични назначение. Едното е на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. „Аз предложих Пеевски“, изрепчи се тогава кюстендилката. Днес твърди, че това било майтап.

Други две назначения обаче не са майтап. Това на секс-партньора й Ангел Найденов за министър на войската и на близката й приятелка Таня Андреева за… здравен министър.

Тази Андреева стана известна с това, че в краткия си мандат откри една нова болница и затвори 41! Обяви поръчка за над 6 милиона лева и я спечелиха близки до Осогово хора! Нищо, че преди това кабинетът на Станишев бе похарчил 5,5 милиона лева за абсолютно същата информационна система.

Преди да уволнят Орешарски, тя спря парите на болницата в Бургас и едва не предизвика хуманитарна криза в морския град.

Андреева влезе във война с хората, движещи Фонда за лечение на деца, защото искаше да сложи ръка на него и така блокира дейността му.

Въобще Андреева, лична гинеколожка на жената на Сергей Станишев и Мая Манолова, е един от най-провалилите се министри на здравеопазването.

И утре жената, която пробута Андреева в управлението, ще подрежда болнични легла на жълтите павета. Сигурно леглата са от болниците, които нейната посестрима Таня Андреева закри.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ