Българка с увреден слух спечели второ място в престижен конкурс за красота (СНИМКА)

Miss France Beauty Pageant 2010

Българка с увреден слух спечели второ място в престижен конкурс за красота в Ямайка. Силвия Данева снощи се върна от конкурса „Обединени нации“ 2018. Тя е единствената допусната участничка с увреден слух. Силвия от малка преследва мечтата си да се качи на модния подиум. И друг път е била на челни места на конкурси за красота, но звездата й изгрява преди две вечери в Ямайка, където печели второ място на световния конкурс „Мисис Обединени нации“ 2018.

„Чувствам се прекрасно! В началото бях малко притеснена как ще общувам с останалите участници. Но успях! Комуникирах с писане, а и ми беше предоставен преводач. Когато си положително настроен няма проблеми, всичко се подрежда и успехът е гарантиран“, заяви Силвия пред БНТ, цитирана от Блиц.

Конкурсът е престижно международно събитие, обединяващо представители на широк кръг от общности и култури от цял свят. Проектът стартира през 2012 г. и се провежда всяка година. Главната идея е насърчаване на международното сътрудничество, обединение на културите и народите по света и споделяне на различни традиции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ