Разсекретиха тайно телефонно обаждане на Бойко Борисов

Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов е позвънил днес сутринта на д-р Христо Мазнейков, един от собствениците на МБАЛ “Света София” в столицата. Това съобщи на сайта си журналистката Соня Колтуклиева.

Самата тя прочела в ефир преди дни коментар на д-р Христо Мазнейков как може частните болници да помогнат на държавата в борбата с коронавируса в България. Прочутият лекар-ортопед предложил да предостави 400 легла в собствената си болница за настаняване на пациенти, болни от коронавирус. След разговора му с премиера Борисов се е обадил и здравният министър д-р Ангелов, за да обсъдят спешни допълнителни мерки за приемане и лечение на заразен с Ковид19.

В личния си профил във Фейсбук д-р Мазнейков написа: “Уважаеми Приятели, още в ранните часове на деня лично Премиера на страната се обади загрижен за състоянието на нещата и се поинтересува за начина по който може да помогне. С присъщата за него енергия беше задействана държавната машина и след разговори с министър Ангелов , нещата бързо вървят към добър за пациентите изход. Нека всички да се обединим в името на пациентите.”

Премиерът Борисов продълажава да се лекува от коронавирус при домашни условия. Откакто беше установено, че е заразен с Ковид-19, не е имал отрицателен тест и лекарите определят състоянието му като сериозно. Въпреки това министър-председателят не е спирал да работи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ