Помогнете на тази докторка в Александровска! Здравната каса…НЕ ПЛАЩА за лечението й

лекари

Медици от Александровска болница излязоха с призив към всеки, който желае да помогне. Зовът за помощ е за техен колега, ранен тежко при инцидент. Д-р Ирена Иванова е служител в Спешното отделение на УМБАЛ „Александровска“.

В момента тя е на лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ след претърпян тежък инцидент.

От тази седмица започва нов етап в лечението й, който налага използването на медицински консумативи, чиято стойност не се заплаща от НЗОК.

По тази причина и за да подпомогне семейството на пострадалата, ръководството на болницата организира кампания за събиране на дарения в нейна полза, обявиха от лечебното заведение.

Даренията ще се събират по сметката на Фондация „Направи добро – Александровска“ в Сосиете Женерал Експрес Банк – BG18TTBB94001527624447 за д-р Ирена Иванова.

Всеки, дарил определена сума, ще получи подробен отчет за разходите, придружен с копие от счетоводните документи за това.

УМБАЛ „Александровска“ предварително благодари на всички, които решат да отделят от своите средства и да дарят за възстановяването на д-р Ирена Иванова, както и на всички, които са се отзовали на призивите за кръводаряване след злополуката.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ