Христо Стоичков скандализира: Време да разберете истината!

Христо Стоичков

Легендата на Барселона Христо Стоичков направи интересно признание пред испанското радио COPE, говорейки за биографичната си книга, която вече се продава и в Испания. Камата каза, че нещата в нея са „такива, каквито са“ и разкри нещо, което малцина хора по света знаят.

Стоичков говори за живота си в България по време на комунизма, преди да премине във футболния гранд Барселона и да стане известен в цял свят.

„Много хора не знаят как съм живял по време на комунизма в България. Отварях хладилника, а там нямаше нищо, дори кока-кола“, призна Стоичков и не пропусна възможността да благодари на хората, отговорни за трансфера му в Барса.

Припомняме, че книгата „Историята“, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“, вече е във всички магазини на Барселона на испански и английски език. Може да се поръча и онлайн, като в клуба предполагат, че по този начин интересът ще е най-голям предвид пандемията. Каталунците обявиха цена от 18 евро за бестселъра, достигнал 70 000 тираж само в България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ