Мангъра защо е до Бойко, вместо в пандиза?

Бойко Борисов, Доц. д-р Атанас Мангъров

Автор: Евгени Чертовенски

Какви хеликоптери, каква рековалесцентна плазма, какви 50 милиона лева? Вие нормални ли сте? Първата и най-важна противоепидемична мярка на кабинета трябва да е да вкара самозабравилото се джудже Атанас Мангъров в затвора. Вместо това фъфлякът с пуловерчето и маската в джоба днес се е подредил до лявата ръка на премиера да обсъжда как да бори коронавируса. Да ме прощавате, но идиотизмът ми идва малко вповече. То е все едно Голда Меир да покани Хайнрих Химлер да обмислят заедно стратегията за Шестдневната война.

Колко от тези 80 души, които умряха вчера с разкъсани от COVID-19 бели дробове лежат лично на съвестта на психопата със сухите съчки? А от 106-те онзи ден? Как е възможно авторът на шизофренните бълнувания, че ще си скъса дипломата, ако епидемията не приключи до юни, да бъде приеман на министерско заседание за друго, освен да почисти пода с парцал? На него ли ще разчитаме да ни лекува, така ли се вдъхва спокойствие на населението? Че на този никой нормален човек не би му поверил да превърже крака на куцаща катерица, а Борисов го кани да бистрят противоепидемичните мерки.

Спомняте ли си как през април Мангъров се похвали, че на 30-ата минута от разговора му на 4 очи с премиера, Бойко му заявил: „Ако бях жена, щях да ти пусна!“ Всеки си има своите интимни предпочитания, но в крайна сметка се получи така, че всички пуснахме на психодоцента. А той от няколко месеца стои с панталони до глезените и няма време да се огащи, защото ни оножда на конвейер.

„Втора вълна няма да има“, „Смъртността е съпоставима с тази от сезонния грип“, „76,6% от заразените носят маски“, „Има жертви, защото са навъртели голям километраж“. Това си е чисто изнасилване, но не в задника, а директно в плитките мозъчета на интернет философите и форумните бабаити, менопаузните БГ-мами и родните тръмпофили с партийна книжка в джоба. Но тъй като сивото им вещество е със структурата и мисловния потенциал на сюнгер, те продължават да поемат полюциите на Мангъра.

Имат право, все пак сме свободна държава. Аз като гражданин обаче съм стреснат, омерзен и отвратен от присъствието на откровения мизантроп и маниак в каквито и да било официални обсъждания на стратегията за борбата с вируса. Смятам да сезирам Съвета за национална сигурност, Страсбург, Брюксел, Красимир Кънев и папа Франциск, че в България лечението на болни се поставя в ръцете на престъпници и хора с психически отклонения. Това, скъпи мои, се нарича геноцид!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ