Светило в медицината със смъртоносна диагноза за приятел на Стоичков: Пригответе се за лошото!

Христо Стоичков

Лекарят, който e извършил мозъчната операция на футболната световна легенда Диего Марадона – Леополдо Луке, даде много тревожни разкрития относно състоянието му.

Пред радио „La Red“ хирургът разкри, че Дон Диего трябва да си почине от нещата, които го напрягат и му създават негативни емоции. Доктор Луке заяви още, че Марадона трябва да забрави и за алкохола, тъй като злоупотребата в миналото е увредила сериозно организма му.

„Лошото сега е, че дори малки количества могат да му навредят значително и дори да го убият в комбинация с лекарствата, които задължително трябва да пие, за да се възстанови от мозъчната операция“, заяви доктор Лупе.

Психологът на звездата Диего Диас също коментира темата пред AП и заяви, че сега легендарният аржентинец има нужда от спокойствие и обичта на най-близките си, допълвайки че всякакви негативни емоции са напълно нежелани в този тежък момент за него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ