Рачков и Мария Игнатова се покриха след сватбата! Вижте къде отидоха на меден месец!

rachkov-i-mariia-na-meden-mesec-v-turciia-1

Тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова са заминали на меден месец в Турция след тайната си сватба, научи „Галерия“.

Седмица след като предаването „Господари на ефира“ излезе във ваканция, актрисата стегнала багажите и заедно с комика отлетели за Бодрум, твърдят наши източници.

Именно меденият им месец е причина двамата да не уважат рождения ден на дизайнерката Кремена Халваджиян, която е сред най-близките им приятели.

Дестинацията им била горещо препоръчана от колежката на Мария – Алекс Раева, която съвсем наскоро била там. На разположение на младоженците е луксозна вила, разположена на брега на морето, както и частен плаж, само за двамата влюбени.

За сватбата на Рачков и Мария разкри братът на комика Петър, който бил един от неколцината гости на тайното празненство. Идеята да узаконят връзката си била на актьора, който държи Игнатова доста изкъсо, откакто двамата се сдобриха.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ