Депутат: Не им ли е неудобно на тези, които се подиграваха с вируса, сега да говорят за неадекватност

Александър Ненков

От Фейсбук профила на депутата Александър Ненков:

Забелязвам, че много хора се надпреварват, кой повече ще употреби думите #неадекватни_мерки. Днес например,  #вицепрезидентката забелязала, че на картата на #България има само червени зони и “трябвало адекватни мерки”.

А дали е забелязала, че цяла #Европа и #САЩ е една червена зона?! Не им ли е неудобно на тези, които пролетта се подиграваха с вируса, горяха маски, демонстративно не спазваха никакви мерки, опозицията в парламента правеше и продължава да прави всичко възможно да саботира неговата работа, а някои изказаха подигравателно мнение, че имало два щама на #covid_19, сега да говорят за неадекватност.

Ето това е неадекватност: да седиш отстрани и критикуваш, без една дума да кажеш какви са мерките които мислиш, че са “по-адекватни”, защото е лесно и не носиш никаква отговорност. Разбира се, че винаги има пропуски и сигурно винаги може  да се направи още, но, ако има нещо наистина неадекватно, е да се опитваш да разделяш хората и да не можеш, поне за миг да погледнеш отвъд собствения си егоизъм.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ