Ченге от ДС и група идиоти искат да съберат 100 000 души на протест! Съгласиха се 32-ма

7 Dni Bulgaria16.11.2020
огнян стефанов

В седмица, в която всеки ден се обявяват между 2 и 5 000 новозаразени от коронавирус, един от официозите на протестиращите срещу правителството и главния прокурор обявява призив със заглавие: „Протестиращи: Да се съберем стотици хиляди на 21-ви пред единственото ни Народно събрание в 17.00 часа“.

Припомняме, че сайтът на агента на държавна сигурност Огнян Стефанов „Фрогнюз“ беше една от медиите, публикували фалшивата новина, че Прокуратурата е нахлула в СБЖ.

В позицията на хората, които искат оставката на Борисов и главния прокурор Иван Гешев, се говори директно, че коронавирус пандемията е просто оправдание: „Алтернативата е тотално заробване, а геноцида, под оправданието КОВИД се извършва всеки ден и хора умират пред болници и в линейки, защото властимащите нямат интерес да сме лекувани адекватно!“

Абсолютно същият призив е публикуван в сайтове като „Факти“ и „Искра“, които миналата седмица разпространиха едновременно  фейк статуса на майката на депутата от БСП Крум Зарков за СБЖ.

Въпреки че официалните лица на протеста като „Отровното трио“, Христо Иванов и Радан Кънев обърнаха за пред хората палачинката и оправдаха провала си с ковид пандемията, техните близки формации и медии не спират с призивите за революции по време на коронавирус.

Близката до „Демократична България“ организация, наречена „Инициатива „Правосъдие за всеки“, също обявява нов протест. Акцията  срещу Иван Гешев ще се проведе в сряда пред Съдебната Палата.

Засега на призива им във Фейсбук са отговорили едва 32-ма души.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ