Списъкът „X“ на Бруно Акрапович преди Вечното дерби

Бруно Акрапович, ЦСКА

В края на тази седмица ни предстои първото издание на Вечното дерби за сезон 2020/21. То е очаквано с огромно нетърпение и поражда над една дузина въпроси. От дали изобщо Левски ще излезе за този мач, през стартовите състави, които никой не е в състояние да познае на 100% до крайният резултат, който вълнува цяла България.

В този материал ще Ви покажем списък с играчите на ЦСКА, които със сигурност пропускат двубоя в събота на стадион „Васил Левски“.

От сметките на Бруно Акрапович отпадат: Иван Турицов /контузия/ , Брадли Мазику /коронавирус/ , Амос Юга /контузия/. Към момента Валентин Антов е с вирусно заболяване, с оплаквания, които възпрепятстват представянето им на 100% са и Густаво Бусато, Жефересон, Греъм Кери и един от капитаните – Петър Занев.

Все пак има и добри новини за Бруно, според последни данни Георги Йомов ще бъде на линия за двубоя. Той имаше възпаление на адукторите, заради, което бе изваден от лагера на националите, сега обаче положението е овладяно и той е готов за изяви.

В лагера на Левски всичко ще стане известно в последния момента. Там е и определена среща на високо ниво в петък, по медиите се спекулира, че на нея Наско Сираков ще предложи, „сините“ да бойкотират двубоя. Това от своя страна ще доведе до сериозни наказания.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ