Ангел Джамбазки след скандала със Зоран Заев: Тези хора са тежко обременени

Ангел Джамбазки

Нормално е децата, като са малки, имат нуждата да провокират своите родители, бащите си най-вече. Това показва един комплекс, една обремененост към бащата. Така коментира евродепутатът Ангел Джамбазки, изказаното в ефира на ТВ21 желание на премиера на Северна Македония Зоран Заев, да покаже среден пръст на България, заради червения картон, който страната ни даде за присъединяването на Северна Македония към ЕС.

Попитан от водещия Борян Йовановски дали иска да покаже среден пръст на България, Заев заяви: „Това е най-лесно. Идва ми, как да не ми идва. Имам цялото право на света да го направя след всичко, което сме направили„.

„Ние всички знаем каква е историческата истина. Тя е една – населението в Македония до 1944 г. само и единствено това, което не е албанско и турско, е само и единствено българско“, припомни за пореден път историческата истина Джамбазки.

„Тези хора са тежко обременени. Те са служили на югославската пропаганда, на сръбската пропаганда, на болшевишката пропаганда. Сега се опитват да се измъкнат някак си, което няма как да стане“, изтъкна патриотът.

„Ние нямаме проблем с това, че нашите деца искат да ни покажат среден пръст. Въпросът е да ги възпитаме по-добре и да продължим с възпитанието. Били сме безотговорни родители и сме ги оставили да правят глупости и това трябва да се поправи. Така, че опитът да покаже Заев среден пръст, ще завърши с родителско понатупване“, коментира още скандала Ангел Джамбазки пред „ПИК„.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ