Корнелия ще вземе ли в болниците за доброволци присъдружните ѝ Мая, Слави и Румен Радев

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

Корнелия Нинова и БСП се сетиха, че има коронавирус, че има нужда от помощ в този тежък момент. Сетиха се да пращат доброволци, лекарите от парламентарната им група да влизат в болниците. Вярно, направиха го едва когато самата соцлидерка се зарази и моментално бе приета във ВМА, където получаваше грижи денонощно, а куп червени депутати също се разболяха.

Но по-добре късно, отколкото никога. Похвално е, че социалистите отиват в болниците, макар и да го правят по избирателните си райони, и то точно на прага на предизборната кампания.

Там отдавна – още от март месец, са десетки представители на ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, които освен като доброволци, даряват и лични средства месеци наред и купуват, каквото могат и от каквото има нужда за възрастни хора, болници, социални домове…

Никога не е късно за доброто, обаче Нинова ще вземе ли в болниците за доброволци Мая Манолова, Слави Трифонов, Румен Радев, Христо Иванов от ДеБъ? Всички те вкупом са главните виновници днес да сме в това положение и хората да измират, закъснели с лечението си, защото не вярват, че има вирус. Болниците са препълнени, лекарите издъхват, а повече от половината българи изобщо не спазват мерки, разбунени от многомесечните им небивалици срещу властта и мерките, с които буниха хората по площади, телевизии и социални мрежи.

Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Велислав Минеков, Слави Трифонов насъскваха обществото, не си мръднаха пръста, когато аватарите им гориха маски. Но пък побързаха да спасят себе си и в момента, когато положението стана напечено, моментално се скриха в мишите си дупки. Корнелия Нинова да покаже, че наистина обича истината и да ги попита къде са, да вземе и тях за доброволци да застанат рамо до рамо с нея, както го правиха на площадите.

Мая Манолова обикаля села и паланки, но от началото на пандемията не е помогна с нищо и на никого.

Слави Трифонов публично не се явява никъде, а си крие зад комфорта на студиото си, от което има наглостта да говори за мерки, без сам да е дал и един от стотиците си милиони в помощ на нуждаещите се в пандемията.

Румен Радев продължава да буни хората, да иска тяхното излизане на улицата, независимо от високия брой заразени и починали. Чака и най-малката вероятност за изява, за да отиде някъде и да пръска отровата си, докато самият той не спазва никакви мерки и разпоредби, като продължава да руши институциите в страната. Прибира обаче увеличената си на 15 000 лв. заплата, вместо да я дари на нуждаещите се.

Всички тези поименно и техните аватари един ден трябва и ще понесат вината за всичко, което се случва днес и за погубените животи.

„Звездомира Мастагаркова / ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ