Цветанов активира стари връзки в МВР, иска да види края на Алексей Петров

7 Dni Bulgaria19.11.2020
цветан цветанов 3

Цветан Цветановов активира стари връзки в МВР, за да види края на Алексей Петров, научи 7DniBulgaria.bg. Най-отмъстителният човек в родната политика е бесен, че служители на „Лев Инс“ го следват из страната и правят за смях.

За последно това се случи в Плъвдив през уикенда. Там екс-физкултурникът на ГЕРБ бе сгащен от недоволни работници на застрахователната компания. Те опитаха да му припомнят, че преди повече от месец Апартаментчикът пое ангажимент да обясни защо като вътрешен министър е искал да съсипе Алексей Петров и бизнеса му. И така да изхвърли на улицата над 10 000 души!

Уплашен, че няма никакви отговори, Цветанов се залости в офиса си под тепетата и извика полицаи да го пазят.

Бесен от поредното унижение, ЦецоУ е започнал да активира стари контакти в МВР. Той е готов на всичко, за да приключи работата, която му се изплъзна като вътрешен министър и да види края на Алексей Петров. Дори се е заканил за това пред свои волейболни съпартийци, с които подтичва в парка.

Предстои да видим възможно ли е в България един провален политик да съсипе бизнес в такива огромни размери и да остави без препитание хиляди честни сънародници, които нямат възможност да живеят тузарски само от наемите на безбройните си апартаменти.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ