Помните ли младата лекарка, която скочи от седмия етаж? Състоянието й остава критично, но колегите й няма да я оставят! Вижте какво направиха за нея

lekarka-albolnica

Медиците от Александровска болница организираха кампания за събиране на средства за своята колежка от Спешното отделение д-р Ирена Иванова, която падна при нещастен инцидент от 7-ия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Люлин“.

Както БЛИЦ първи съобщи, нещастието стана на 20 юли. Жената оцеля, но състоянието й е критично.

35-годишната лекарка е настанена в „Пирогов“. От тази седмица започва нов етап в лечението й, който налага използването на медицински консумативи, чиято стойност не се заплаща от НЗОК. Поради тази причина, и за да подпомогне на семейството на пострадалата си колежка, ръководството на болницата организира кампания за събиране на дарения в нейна полза.

Te ще се събират по сметката на Фондация „Направи добро – Александровска“ в Сосиете Женерал Експрес Банк – BG18TTBB94001527624447 за д-р Ирена Иванова, съобщават колегите на д-р Иванова. Всеки дарил определена сума ще получи подробен отчет за разходите, придружен с копие от счетоводните документи за това. УМБАЛ „Александровска“ предварително благодари на всички, които решат да отделят от своите средства и да дарят за възстановяването на д-р Ирена Иванова, се казва в съобщението.

От болницата благодарят и на всички, които се отзоваха на призивите за кръводаряване след злополуката, тъй като лекарката е с рядката кръвна група нулева с отрицателен резус фактор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ