Ето за какви пари от правителството, „умният и красив“ Петър Нанев заряза БиТиВи

7 Dni Bulgaria22.11.2020
петър нанев

Журналистът Петър Нанев напусна Би Ти Ви, за да стане пресаташе в Здравното министерство.

Мнозина заподозряха, че решението му има нещо общо с промяната в собствеността на телевизията. Всъщност колеги на Нанев разкриха, че е зарязал кариерата си в телевизията заради по-висока заплата. Възнаграждението му в медията било едно от най-ниските.

Според мълвата, Нанев бил открито недолюбван от прекия си началник Венелин Петков, който все намирал кусури на разследванията и репортажите му. Като пиар в министерството бившия футболист щял да получава около 1500 лв., но с бонусите, те набъбвали до 3500 лв.

Първите си стъпки в журналистиката Петър направил в спортната редакция. Преди няколко години се присъединил към епипа на новините в Би Ти Ви. Името му нашумя преди 5 години, когато заради негово разследване за злоупотреби във ВМА бившият шеф на болницата ген. Стоян Тонев подаде оставка. Впоследствие Нанев направи и други репортажи по злободневни здравни теми, но въпреки че по същество фактите са верни, у зрителите и хората в гилдията остана усещането, че част от тях са поръчкови.

За последно той се вихреше като главен отразяващ на протестите, дори открито им симпатизираше, като пишеше срещу правителството в социалните мрежи. И хоп, сега отива да работи като пиар на същото това правителство…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ