Стефан Ташев разсекрети: Дионисий всяка вечер е в луксозен ресторант в компанията на две момчета

Отец Дионисий

Журналистът Стефан Ташев хвърли истинска бомба, като разкри, че Дионисий известен с прозвището си Зарята, почти всяка вечер може да бъде видян в луксозен ресторнта и в компанията на поне две млади момчета. По думите на Ташев, изгоненият от църквата Дионисий, известен и със златния си апартемнт, не се лишава от луксозни вечери, наргилета и скъпи питиета.

Както медията ни не веднъж е съобщавала, именно разпопеният Дионисий е един от основните двигатели на агресия по време на метежите. Само преди дни, когато бе изпочупен офиса на ГЕРБ в Оборище, той бе на първа линия да насъсква аргесорите, а често го е правил и срещу полицаите.

Ето какво написа Ташев:

Този екземпляр може да бъде видян всяка вечер в един ресторант, намиращ се на улиците Цар Симеон и Иван Иванов. Винаги луксозни вечери, наргилета и скъпи питиета за разпопения Дионисий..И винаги в компанята на поне две млади момчета…Откъде ли червеният поп има такива средства?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ