Бащата на закланите деца разплака България с изповедта си: Погребаха ме жив!

Кристина

Нов развой на кървавата драма в Сандански, при която 32-годишната Кристина Дунчева закла двете си деца – 5-годишния Васил и 3-годишната му сестричка Ивон. Според мъжа й – лесничея Георги Трайков, Кристина имала психически проблеми, на които никой не искал да обърне внимание.

„Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове… Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си”, плаче Георги пред в. „Струма”

По телефона бащата на убитите деца е категоричен: „Не ме оставиха да ги погреба, каква помия, какви лъжи, абсурдни твърдения по адрес на семейството и родителите ми, които даваха мило и драго за децата, които обожавах (Георги се дави в сълзите си и разговорът прекъсва, б.ред.).

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно. „След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес… Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодно . Ходеше си, връщаше си, понякога лъжеше безогледно.

Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях, твърди почерненият татко.

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, психически проблем, Георги е ясен: „Е, как не, говорил съм с лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща й. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях. Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома.

И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник… Срам и позор, поругават паметта на децата ми (силен плач отново прекъсва разговора, б.ред.). Горският стража не крие, че като във всяко семейство и при тях имало скандали.

И продължава: „Аз исках да спрат тези нейни изблици – днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията.

Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата, мълчал съм защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно”, потресен е родителят.

„Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо? Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха”, завърши през сълзи бащата на закланите деца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ