Ало, кмете! Каква е тази пародия на ул. „Отец Паисий“ в Перник?

Улица Перник

Пълна пародия на ул. „Отец Паисий“ в Перник – това е поредното недоразумение, допуснато от некадърния екип на пернишкия червен кмет Станислав Владимиров. На място хората цъкат с език що за наглост е да допуснеш неправилно направена маркировка на новия паркинг. В следствие на поредния управленски провал на БСП в града на винкела, са блокирани контейнерите на улицата, сигнализираха възмутени граждани, пише vestonosec.net.

„Това е безобразно решение на червените некадърници. Първо, контейнерите са на тротоара, което затруднява минаването на майки с колички и на хора със специални потребности. Как може така?”, се питат минаващите хора.

Другият казус е, че в следствие на тази неразбория се блокира и паркинга, защото няма как да се почистват кофите. „Доскоро се бяхме заринали с боклук, докато кметския екип си избере близка фирма за почистване, а сега сложиха контейнерите за смет на неправилното място. Смешна работа!“, възмущават се перничани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ