Разкриха ги! Ето кои са собствениците на благоевградския Мерцедес с шестте хикса, шашнал софиянци

mercedes-byal

25-годишна благоевградчанка се вози в белия „Мерцедес“ с 6-те хикса, който бе засечен да бръмчи из софийските улици, пише „Струма“.

Колата с благоевградска регистрация предизвика любопитството на хиляди потребители на социалната мрежа.

От КАТ и пресцентъра на ОД на МВР – Благоевград отказаха информация за собственика на автомобила, платил 7000 лв. за номера с еднакви букви. Отказана беше и статистика за броя на автомобилите с комбинация от букви или име, тъй като се водили в общ регистър с цифровите номера.

Репортерско проучване установи, че лекият автомобил е собственост на фирма „Анвели груп” ООД със съдружници Димитрина Великова и французина Един Антоан Обри. Адресната регистрация на дружеството им, създадено преди 4 години с капитал от 9 лв., е на ул. „Стоимен Календерски” №18 в Благоевград. На същия адрес е регистрирана и туристическата фирма „Анвели травъл “ ЕООД, като и на двете управител е 37-годишният французин.

В жилищната кооперация на този адрес в Благоевград живее майката на младата бизнесдама със съпруга си, който е полицай. Димитрина и Един живеят в София, а офисът на туристическата им фирма е на ул. „Кричим“ в престижния квартал „Лозенец“. Търсим за контакт някой от двамата на служебния телефон, но оттам служителка обяснява любезно, че в момента не са там. Двамата са на меден месец, тъй като официално са семейство от няколко дни. Сватбата им е била миналата събота, като кумата е била приятелка на булката, с която са съученички от Езиковата гимназия в Благоевград, а кумът е бил близък на младоженеца.

Димитрина Великова среща любовта на живота си, докато учи „Право“ във Франция. Сватбеният автомобил на младото семейство естествено е бил белият „Мерцедес” с 6-те хикса, за който всички говорят.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ