Стойчо Младенов спешно се прибра в София

Стойчо Младенов

Заради локдауна в България Стойчо Младенов и неговите помощници спешно са напуснали Казахстан и са се прибрали в София. Това съобщи самият той за sports.kz. Това е станало с разрешение на президента на клуба Серик Достамбетов.

Младенов бе дал дума, че ще довърши първенството и след това си тръгва. В мача срещу „Кисил-Жар“ отборът ще бъде воден от Канат Шаримбетов.

Двама от легионерите в състава на „Кайсар“ хърватина Иван Граф и камерунеца Кларенс Битанг също са си тръгнали. Така за последния двубой остават само сърбинът Александър Станиславлевич и нидерландецът Елвин Фортес.

Младенов е един от фаворите да замени Михаил Билек в националния отбор на Кахастан, твърдят медиите там. Той има оферта и от „Атирау“.

Станимир Стоилов пък е желан от бившия си клуб „Астана“ и „Тобол“, твърдят журналисти. Той работи доста успешно в Казахстан, а в последния сезон „Астана“ се провали тотално в първенството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ