Жестока гавра с възрастна жена от Благоевград!

police

За времето от 13:30 часа до 14:15 часа на 01.08.2018г. в гр.Благоевград е реализирана телефонна измама, при която на 81-годишна жена от гр.Благоевград е нанесена щета на приблизителна стойност около 1 000 лева. Използвана е схемата, при която от потърпевшите се търси парична сума за животоспасяваща операция на близък роднина. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

ОД на МВР-Благоевград призовава гражданите за повишено внимание и проява на мнителност по отношение на лица, които чрез телефонно обаждане ги въвеждат в заблуждение с цел получаване на парични суми.

За  предотвратяване на подобен вид престъпления, в случай на телефонно обаждане, при което е поискана парична сума, лични данни (име, ЕГН или адрес) или банкови сметки е необходимо гражданите веднага да се свържат с близки, роднини или съседи и веднага да позвънят на тел. 112 (избира се безплатно).За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ