Трифонов на нож с Бабикян. Според Дългия, роднини на триото на челни места в листите ще отровят “народа”

Слави Трифонов

Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян и залязващият шоумен с големи политически амбиции Слави Трифинов са в крайно обтегнати отношения, съобщават запознати. Причината била дъщерята на Бабикян – Миа. Както е известно в публичното пространство 24-годишното девойче беше лансирано от лидера на “Отровното трио” пред различни опозиционни на ГЕРБ партии. Била и лична фаворитка на Слави Трифонов. Неслучайно младото момиче бе и чест гост в предаването на заместника на Дългия – Тошко Йорданов.

Всичко вървяло по мед и масло за фамилията на Бабикян, докато Трифонов не проявил претенции към славата на отровното семейство и местата им на челни позиции в листите на “Има такъв народ”. Той бил категоричен, че не иска Миа в челните позиции на листите за депутати, защото това щяло да нанесе имиджов удар върху “Има такъв народ”, което било истински шок за Бабикян.

Тайният собственик на informiran.net се заканил, че няма да остави нещата така и ще докладва лично на богатия си благодетел, понастоящем с местонахождение в богата арабска държава, за недопустимото поведение на Слави Трифонов.

Източник: vestonosec.net



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ