Става весело: комунистите си признаха, че Бойко обърна мача, води яко на всички! Точка!

7 Dni Bulgaria01.12.2020
Бойко Борисов

Вчера между другото мина едно проучване на фалшивия български „Галъп“. Агенцията на посткомунистическите барони Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.

От социалистическите им сърца се отрони стон: 57 процента от българите подкрепят мерките на правителството в битката срещу COVID-19. Т.е. 57 процента ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ!

Ти да видиш как се обърна мача!

Комунист, социалист и останалите сродни издънки като маяманоловци, руменпетковци, христобойкикиевци и славитрифоновци в подкрепа на мерките добра дума няма да кажат. Те са в челните редици на лайнометния батальон. Оредяващите им сподвижници – също!

Т.е. целият този сбироток, в едно с колебаещите се има 43 процента.

А подкрепящите Борисов и мерките му са 57!

Сега стана ли ви ясно защо протестите спяха и започнаха предизборните договаряния за малко парче от баницата? Организаторите на метежа видяха, че са обречени. И сини, червени, розови, пембени и останалата паплач седнаха да редят обща коалиция. От страх.

Има защо да ги е страх! Когато след стачки, протести, вуду-магии, клетви, яйца, тикви и подпален град имаш 57 процента, които вярват в мерките ти, трудно ще те съборят Корнела Девил, Мая Бежанска към Кюстендил и Славея на мафията.

Точка!

57 процента!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ