Глория захапа Андреа, разкри подробности за спонсора й

Андреа

Фолкпевицата Андреа отново яхна метлата и разпали нов светски скандал. Този път под прицел взе моделката Глория Петкова, която през уикенда не се изказа особено ласкаво за чалгарката и намекна за неин спонсор.

Устатата моделка Глория Петкова, която нашумя покрай участието си във „ВИП Брадър“, си позволи да коментира творчеството на Андреа като подчерта, че успехите й се дължат на нейния спонсор. Това определено вбеси блондинката, която не остана длъжна на моделката и с думи успя да я срине със земята.

Дуетите на Андреа с Шаги попаднаха в класация за проекти с чужди звезди в предаването „Мармалад“, където Глория бе поканена като коментатор на „Топ 10“. Там тя показа, че песните на Андреа не са й по вкуса и заговори за спонсора, който е се е изръсил за парчето. Глория искаше да подчертае, че певицата е платила на световната звезда, за да пее с нея.

„Благодаря на Мармалад, че съм включена в тази класация! Само един съвет, когато си в подобна класация, според мен е редно да се има предвид не кой е платил дуета с международната звезда и коя точно е тя. А това колко голям успех и до колко територии в световен мащаб е достигнала. В този случай смятам, че парчето ни „I wanna“ с Shaggy и Bob Sinclar, което покори над 30 държави и попадна в редица световни чартове, като не говорим само за Балканите. Това е именно целта на една такава песен, била тя в дует или не! Дано за в бъдеще, когато правите „класации“, да имате малко по-компетентно мнение за такива проекти и целта, която имат и какъв точно е успехът свързан с тях“, отвърна на удара Андреа.

Разбира се, последва ответна реакция от страна на Глория, която се оплака, че феновете на певицата я засипват с обиди. ‘Някакви хора и групи ми обясняват колко съм зле и как може да говоря така за милата Андреа (чалга певицата)., че имала спонсор. А то се оказва, че въпросната е пуснала някакъв коментар във фейсбука си“, ожали се Петкова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ