Рут Колева: Ще кажа истината за Карбовски, след изповедта пред него, получих смъртна заплаха

Мартин Карбовски

Емоционална и шокираща изповед за това как е била унизена от Мартин Карбовски направи Рут Колева. Тя разказа през какво е преминалата преди осем години, когато участва в „Къртицата“. В риалти формата Рут научи, че е бременна от бившия си приятел Калоян. Джаз изпълнителката тогава бе на 22 години и реши, че още й е рано да става майка. Тя направи аборт, заради което бе порицана публично

Събитията от преди 8 години, както и други лични моменти в живота на Рут, са послужили като вдъхновение за последната й песен „All the guys“, в превод „Всички онези момичета“.

След като научава, че е бременна, Рут веднага уведомява продуцентите, тъй като шоуто включва редица екстремни игри като вдигане на тежки предмети, скокове с бънджи или с парашут. Колева моли да бъде уважено желанието й за неприкосновеност на личния живот и бременността й да не става публично достояние в шоуто. Новината обаче достига до медиите.

„Тя бързо се превърна в сюжетна линия в шоуто. Бях засрамена и съсипана. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам интервю, което промени живота ми завинаги.

Когато влязох в стаята за интервюта, вратата бе заключена отвън. Попитаха ме: „Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Разбирайки накъде тръгва разговора, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 50 минути сякаш бях на морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето, ако го оставя.

Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари. Наричаха ме „курва“ и „уличница“, наричаха ме „убиец“ и „безбожно създание“. И не свърши дотук. Този „журналист“ последва интервюто ми с два допълнителни епизода за моя „публичен аборт“. Той покани бившия ми да разкаже своята гледна точка“, пише в изповедтта си Рут Колева.

Въпросният журналист е Мартин Карбовски, който по онова време излъчва „Предаването: Карбовски“ в TV7. Епизодът с Колева е озаглавено „Бременност по време на риалити“.

„Тази история ме травмира за години напред. Но знаете ли какво? Оцелях. Продължих напред. Излекувах се. Процъфтявах. Знаех, че направих правилния избор и не съжалявам за нищо от това. Споделям историята си, защото не искам това да се случва на никой друг. Не искам друг човек да трябва да преживява подобно нещо. Срамът на жена е престъпление. Унижението е престъпление… О, и какво се случи с този „журналист“? В момента той е обвинен от 10 млади жени за сексуален тормоз и изнудване в замяна на „слава“. Кармата е кучка“, пише още в публикацията си Колева.

Припомняме, че скандалът с Мартин Карбовски избухна в началото на месеца, когато дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз обяви, че тв водещият я изнудвал за секс и се хвалел колко пари взима от президента Румен Радев, за да громи държавата и премиера Борисов. Днес Мегз показа и чатовете с Карбовски, от които стават видни сексуалните ултиматуми, които й е отправял журналистът.

Иначе своята изповед Рут Колева направи в официалния си профил във „Фейсбук“. Можете да я прочетете целия текст:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ