Самоубилият се студент оставил писмо до родителите си: Простете ми!

Полиция

Самоубийство разтърси Пловдив вчера.

Студентът Георги, който сложи край на живота си, е взел фаталното решение, заради момиче, в което бил влюбен, но то не отвръщало на чувствата му.

21-годишното момче излизало с девойката известно време, но в един момент тя започнала да се държи студено. Малко преди да се самоубие, Георги се опитвал да се срещне с нея, но тя отказвала, не отговаряла и на съобщенията му, нито пък показвала да има чувства към него, докато младежът бил лудо влюбен, пише novini.bg.

Преди да се самоубие вчера, той се обадил на родителите си, които били на пазар и им казал, че много ги обича. Те се прибрали набързо  и го намерили мъртъв, бил се застрелял с пистолета на баща си, който бил военен.

Оставил на близките си предсмъртно писмо, в което пишело: „Простете ми, че правя това. Знам, че ще причиня болка на много хора, но аз повече не мога така“. Георги е бил студент в Техническия университет в Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ