Заместник-главният прокурор Иван Гешев с последни новини за акцията срещу хората на Митьо Очите! Обяви какво се случва с него!

Иван-Гешев

19 души са задържани при спецакцията на ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура в Бургаска област. Това стана ясно извънредния брифинг на зам. главния прокурор Иван Гешев. Несебърският бос Димитър Желязков – Очите е обявен за общодържавно издирване.

До края на деня ще стане ясно срещу кои от задържаните ще бъдат повдигнати обвинения, както и ще бъде издадена европейска заповед за арест, съобщава burgasinfo.com.

Според него става дума за мащабна организирана престъпна група. Намерени са оръжия, десетки адреси са претърсени. Ще има обвинения за палежи на коли и обекти. Групата е действала по Южното Черноморие, ползвала се е с влияние в страната.

В имот в несебърското село Кошарица са били открити жена и дъщеря на задържан мъж от Плевен, което говорело за връзки на престъпната група в страната. Леки автомобили „Ауди“ и „БМВ“ с задържани днес при акцията на ГДБОП в Бургас.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ