Зуека аут от „Господарите” наесен! Вижте кои двама любимци ще въртят шоуто!

Васил Василев - Зуека

Рачков няма да води „Господари на ефира” в тандем с Васил Василев – Зуека тази есен, научи HotArena. Традиция беше двамата да се подвизават заедно в предаването в месеците до Нова година, но ето, че идва време за промяна.

Все още не е ясно каква точно е причината бившият кукувец да отпадне от новия телевизионен сезон. Възможно е той да е ангажиран със снимките на кинофилм или сериал, което да не му позволява да работи и в шоуто за гафове. А не е изключено и продуцентът Джуди Халваджиян да е решил да направи рокада с цел разнообразие за зрителите, писа „Уикенд“.

Преди да се раздели с предишната си жена Нина Димитрова, Васил Василев често отсъстваше от „Господари на ефира“. Семейният им театър „Кредо“ правеше дълги турнета по света, които пречеха на Зуека да се изява на екран. Чак след развода си сливналията с кротна в предаването и се бетонира като несменяем титуляр до Димитър Рачков. С бургазлията водиха заедно и всички досегашни сезони на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

„Уикенд“ научи кой ще седне в стола на Василев през септември – като ководеща на Рачков ще се подвизава житейската му половинка Мария Игнатова. В последните няколко години красивата блондинка водеше „Господарите“ през късна пролет и ранно лято с Румен Угрински.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ