След 50 дни глад: Босия продължава да отказва прегледи, утре ще стане ясно колко му остава

1920x1080

Николай Колев Босия продължава да отказва текущите прегледи, които му предлага екипа на болница „Лозенец“. Рингер не му е вливан.

Надявам се днес д-р Николов, на който Николай има доверие, да го прегледа и да му вземе кръв за изследване. Утре ще има яснота в какво състояние е той. И вероятно колко му остава, написа Пламен Даракчиев, приятелят на Босия, на страницата си във фейсбук, съобщава offnews.bg

Той разказва, че вчера почти през цялото време Босия, след 50 дни гладна стачка, е седял и е успял да разговаря с хората, дошли да го видят. Предложи на дъщеря си Мария да й приготви закуска, но тя отклони тази малко пресилена проява на бодрост. По едно време дори прекоси стаята, седна на компютъра и ни пусна Махалия Джексън. Нещата заприличаха на приятелско парти, пише Даракчиев.

Направих опит да поговорим. За това, че с отсрещната страна, дори когато тя е врагът, трябва да се говори. Пресече ме с категоричен жест. Дори ме нахока и ми забрани повече да до повдигам темата, става ясно още от разказа на Даракчиев.

снимка: Бтв



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ