Алекс Сърчаджиева и двете дъщери на Иван Ласкин го направиха, месец преди помена му

Иван Ласкин, Александра Сърчаджиева

Иван Ласкин със сигурност би бил изключително щастлив да види заедно двете си дъщери от различни майки. Само след месец ще се навършват две години от неговата кончина, а мъката още повече сплотява семейството му.

Двете му дъщери Люба и София се събраха за 10-ия рожден ден на втората. Алекс Сърчаджиева подари на дъщеря си незабравим детски купон с нейни приятели, а по-голямата дъщеря на Ласкин бе неотлъчно до своята любима сестра.

Сърчаджиева се бе престарала в подготовката за парти и бе поръчала няколко торти – една в тъмните палитри и една бяло-розова. Два огромни балона цифри радваха София и отбелязаха нейната възраст – 10.

Голямата дъщеря на Ласкин – Люба, от брака му с актрисата Мирослава Гоговска, бе плътно до сестра си и по всякакъв начин се стараеше тя да бъде щастлива и спокойна. Студентката уважи домашния купон, но не само от куртоазия – Люба и София градят истинско приятелство и винаги ще се подкрепят. „Диване на 10!“, кратко и с любов отбеляза Люба важния ден за София.

Алекс се опитва да запълни липсата на Ласкин в живота на София. От две години актрисата глези дъщеря си и се опитва да й подсигури едно безгрижно детство и колкото се може по-леко да преживее тази нелепа загуба на единия си родител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ