Ива Софиянска-Божкова изплака мъката си: Безработна съм и скучая

Ива Софиянска - Божкова

Ива Софиянска-Божкова направи нещо супер неочаквано – дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски и снаха на забегналия в Дубай хазартен бос Васил Божков, която винаги се е криела от всякаква публичност извън професионалните камери, потърси диалог в Инстаграм.

Бившата водеща на лайф стайл рубрики в Нова телевизия призова последователите си да й задават въпроси, на които обещава да отговори. Тя признава, че се чуди как да оползотвори часовете, в които няма семейни ангажименти, пише standartnews.com.

„Здравейте, пускам малко въпроси отговори, защото ми се отвори много свободно време. Децата са на онлайн училище, а аз няма къде да отида на работа, както знаете“, споделя Ива.

До началото на 2020-а синът и дъщерята на Ива и Антон Божкови посещаваха детската градина, която е собственост на майката на убиеца на Милен Цветков. Малко преди трагедията Софиянски-Божкови отписаха хлапетата от учебното заведение в Лозенец.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ