Глория го закъса сериозно със здравето, наложи се да й правят спешни изследвания

глория

Здравословни проблеми налегнаха 47-годишната Глория. Фолкпевицата е силно притеснена за здравословното си състояние и се наложи по спешност да си направи изследвания.

Оказа се, че от няколко дни сърцето на Глория прескача, което силно я притеснило. В началото помислила, че и тя е паднала жертва на коронавируса. Но резултатите говорят друго.

„Всичко е наред щом се усмихвам…, малко ми прескачаше сърцето и ми сложиха 24 часа холтер за проследяване на сърдечния ритъм! Нямам коронавирус.“, сподели чаровната пайнерка за почитателите си в Инстаграм.

Изпълнителката на „Крепост“ не издава повече подробности за състоянието си, нито причината, поради която са й сложили ЕКГ монитор. Но със сигурност такива симптоми не са за подценяване. По усмивката на Глория съдим, че няма нищо притеснително и прегледът я е успокоил.

Гло живее изключително здравословно от много години. Храни се изключително здравословно с проверени храни, а спортът се превърна в нейно ежедневие. Певицата залага и на повече часове сън, който й помага да бъде по-бодра през деня



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ