От последните минути! Пуснаха ексклузивно ВИДЕО от среста на хората на Митьо Очите!

Полиция и лента

Още трима мъже бяха ескортирани от цивилни полицаи към ареста, след като бяха разпитани в сградата на ОДМВР-Бургас, предава Флагман.бг.

Припомняме, че първи от бургаската дирекция бе изкаран Радослав Николов, по прякор Рачо. Той е сочен за много близък до Димитър Желязков-Очите и бе транспортиран при изключителни мерки за сигурност – охраняван от петима тежковъоръжени спецполицаи.

Около 2 часа след Рачо, в рамките на 30 минути, от ОДМВР-Бургас бяха изведени с белезници още трима здрави мъже. Според наши източници сред тях е Венци Лавацата, който бил пряко подчинен на Рачо. Тримата обаче не бяха охранявани толкова сериозно, като ги ескортираха само двама цивилни полицаи. В момента и четиримата се намират в ареста на Пето РУ.

Припомняме, че днес сутринта в региона се проведе мащабна операция на ГДБОП срещу ОПГ, занимаващо се с палежи, рекет, телесни повреди и наркотици. Сочен за лидер на бандата е несебърският бос Митьо Очите. Желязков обаче не е сред арестуваните 19 души, тъй като в последния момент напуснал страната. Очаква се Митьо да бъде обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ