Отвратителният Гошо Боеца и жена му ВИП пациенти във ВМА, а щяха да линчуват ген. Мутафчийски тази вечер

георги георгиев 2

Георги Георгиев от Боец и жена му – ВИП пациенти на републиката, настанени на специален режим в Правителствена и ВМА, транспортирани спешно от видинската болница.

Колцина имат тази привилегия? За кого държавата се грижи по този начин?

Само за онези, които вресливо спекулират със здравето си и се изживяват като жертви на „режима“.

Как ли се чувстват останалите гаснещи от ковид във Видин? Честно ли е спрямо тях и семействата им?

Това е политическа, а не медицинска услуга. Не е добър знак към хилядите заразени в провинцията. Те нямат достъп до медиите, тяхната драма не може да бъде чута, те не са опоненти на правителството и няма да бъдат лекувани в най-добрите болници от най-добрите лекари.

Оперният певец Камен Чанев бе оставен да издъхне в старозагорската болница, но Гошо трябва да бъде обгрижван в София. Докараха го в столицата след тридневен рев на протестъри и присъдружни медии. И след директно обвинение на агент Сашо от ДС – Илиян Василев, че Бойко Борисов едва ли не иска да го затрие.

Отвратителен водевил, който допринася за окончателната морална смърт на тези нищожества.

Борци за справедливост ли, демократи ли? Не, обикновени страхливци, които парадират с болестта и я ползват с рекламна цел. И изискват особено отношение към себе си, напук на закона, принципите и добрите нрави.

Цяла година Боеца пищи, че няма ковид, гори маски, гаври се с вируса, сипе гнусни обиди. Даде генерал Мутафчийски на прокурор и се закани да го вкара в затвора. Сега мънка, че е умирающ и се лекува при него. Мънкат и подобията му Чобанов, Паунова, Бенатова…

Що мънкате, нали сте големите мъже, големите смелчаци? Проявете малко достойнство, отстоявайте думите си.

Дори не казват едно „извинявайте, сбъркахме“. Като ги излекува генералът, пак няма да кажат.

Историята с Гошо от Боец е показателна. Ще живеят най-кресливите, демагозите, панаирджиите. Лишените от елементарно достойнство, осребряващите личната си драма.

Този Гошо от няколко години все умира. То не беше рак, то не бяха инсулти, то не бяха трансплантации, то не беше Цацаров, който му забранявал да дари органи на жена си…

И всичко това ни се представя като нормално, като житейска битка за оцеляване на честен човечец, смачкан от системата, опонент на властта…А всъщност е перфидно лицемерие, заиграване с най-мерзките сантименти, остапбендеровщина.

Гошо е типология, не частен случай. Гошо е квинтесенция на всичко, което представляват самоназначилите се революционери в България.

Отвъд характеропатиите, все пак искам да разбера – защо Боеца се ползва със специални привилегии?

Колцина в неговото състояние се транспортират с линейки в София?

Кой е взел това решение – шефът на ВМА, министърът, премиерът?

Как изобщо се решава кой ще живее и кой ще мре?

Лекуват те, ако си от протестите ли?

Боеца ли е бил най-тежко болният във видинската болница?

Морално ли е всичко това?

Автор: Недялко Недялков / „ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ