Разкритие! Георги Георгиев от БОЕЦ се разхождал по улиците с доказан коронавирус

георги георгиев 2

Днес на страницата на БОЕЦ се появи статус,  в който се казва, че Георги Георгиев и жена му са получили привилегии, с каквито не могат да се похвалят обикновените българи – приети са за лечение от коронавирус в болница.

„Георги и Мариела бяха транспортирани от Видин до София и са приети в болници, които отговарят на техните специфични и – за жалост – много усложнени медицински нужди“, се казва в съобщението, в което е посочено, че Мариела е приета в клиника „Лозенец“, а Георги – във ВМА.

Най-интересно е, че според това съобщение на страницата на ГМО-организацията, се съобщава, че лидерът на БОЕЦ е положителен за ковид ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ: „Припомняме ви, че той е положителен за ковид повече от две седмици и рязко се влоши във вторник, когато беше приет в болницата във Видин“.

 

Фейсбук
Фейсбук

 

С това съобщение самите протестиращи правят зловещото разкритие, че вече болният Георги Георгиев е знаел за състоянието си, но е продължил да прави акциите си срещу управляващите. Видно е от страницата на БОЕЦ във Фейсбук, че има видеа от преди по-малко от две седмици, които са правени навън. Георгиев подсмърча, но не носи маска.

От видеата на 30-ти ноември и на 2-ри декември се вижда, че вече болният „боец“ продължава да се пуска на живо, разнасяйки изгорели кибритени клечки. В двете идентични видеа Георгиев обяснява подсмърчайки, че ще изпраща всеки ден на Борисов тези клечки, равни на броя на починалите от коронавирус. Докато самият той разнася вируса…

Още вчера стана ясно как протестиращите са организирали скоростния прием на Георгиев и жена му.

Таня Анастасова, която се описва с изречението „Гражданска позиция-винаги в опозиция“, публикува подробно описание на връзките между Георгиев и професор Коста Костов, известен като чичо на измамника от „Хелпкарма“ и виден привърженик на „Да, България“:

 

Фейсбук
   Фейсбук

 

Наглите – те да са живи!  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ