Георги Георгиев не спира: Представям си доклада на Мутафчийски към Буда: „Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад“

георги георгиев боец

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев продължава със серията статуси, в които държи обществеността в течения за своето състояние. Вчера той се похвали, че с жена му са получили привилегията да бъдат приети за лечение в болница – той във ВМА, а тя в „Лозенец“. Причината – Георгиев от повече от две седмици се разхожда положителен, преди да го приемат във Видин и после да го преместят в София.

Днес на страницата на ГМО-организацията лидерът й пише, че както и друг път са принудили системата да заработи и то в полза на гражданите.

И допълва: „Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев – Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад. Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!“.

 

Фейсбук
Фейсбук

 

Думите на Георгиев предизвикаха вълна от негативни коментари. В повечето се отбелязва наглото му и арагантно отношение, а някои дори предлагат протест и гонене от болницата. Ето и някои от тях:

Недялко Недялков, журналист

Мръсното к..пеле, дето умираше!!!

Обажда се от интензивното на ВМА и пак наглее, дърви се на Мутафчийски.

Ако сме хора, ще отидем и ще го изхвърлим от ВМА.

Рядко се пръква такава гад…

Болен човек, страдащ наистина, пише ли такива мерзости?

Разкарайте този симулант, дайте леглото му на истински нуждаещ се.

Genadi Garkov

Ако пукне ще кажат, че са го убили във ВМА.

Огнян Минчев, политолог

Виждали ли сте по-арогантен и по-неблагодарен човек? Нямам думи, наистина…

Маргарита Мачева

А на негово място можеше да бъде някой, който наистина би оценил геройството на всички, грижещи се за него!! Просто ми е беден речника в момента, за да изразя възмущението си от това, което прочетох!

НаGъл до мозъка на костите си!!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ