Десетки закриха в Бургас „Предай нататък… спорт“, Христо Порточанов с благи думи

7 Dni Bulgaria22.09.2020
30

Десетки ентусиасти закриха програмата „Предай нататък… спорт“, организирана от ХК „Петър Бабев – Несебър“ и финансирана от Министерство на спорта по Програма по ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА.

Последният проведен хандбален камп бе на централния плаж в Бургас от 18-и до 20-и септември. По предписание на Министерство на здравеопазването спортните контакти бяха ограничени до минимум, което обаче не отне усмивките на участващите. И в трите дни те бяха приятно изненадани с плажен крос край морето, в който се включиха и ентусиасти от плажа.

Всички участващи бяха приятно изненадани с награди – специалните тренировъчни екипи, с които те се включиха, както и брошурата „Предай нататък… спорт“ със съвети за здравословен живот от най-големите спортни звезди на България.

Случайно на събитието се озова бившият президент на ФК Нефтохимик Христо Порточанов. Славният спортен ръководител бе доста изненадан от видяното: „Отдавна не бях виждал на плажа толкова много млади хора да спортуват! Браво, дано министерството и вие продължите тази инициатива“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ