Над 50 деца и младежи направиха първи стъпки в хандбала в Слънчев бряг през уикненда

7 Dni Bulgaria07.09.2020
34

Продължава с пълна сила да вървят хандбалните кампове от програмата „Предай нататък… спорт“. Тя се реализира от ХК „Петър Бабев-Несебър“ с тоталната подкрепа на Министерство на спорта.

Този уикенд 6-а поредна спирка бе Слънчев бряг, на чиито плажове вече имаше преди това и други два кампа. Под ръководството на двама треньори от ХК „Петър Бабев-Несебър“ желаещите да тренират не само научиха тънкостите на плажния хандбал, но и имаха лекция за спазване на спортен режим и правилно хранене.

„Хубавото е, че повечето от децата, които се записват да тренират тези два дни и половина, след това са категорични, че като се приберат у дома ще потърсят клуб, където да продължат да се занимават с хандбал или поне някакъв друг вид спорт с топка. Мисля, че така най-добре изпълняваме целта на програмата – да запалим всички към един по-здравословен и спортен начин на живот“, сподели Цветан Стойков, който освен организатор на камповете е и треньор в тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ