Бизнес партньор на лидер на ДеБъ извършил скандална сеч на дървета във Варна

Да България дървета

Бизнес партньор на лидера на “Да, България” във Варна Нелко Начев – Момчил Караджов, е замесен в скандала срещу изсичане на дървета в местността Коджа тепе в града.

Проверка показа, че собственик на терена, където се въртят брадвите, е фирма “Алфа 1 Секюритис” ЕАД, управлявана от Светлана Караджова и Момчил Караджов. Последният е съдружник на Нелко Начев, като двамата имат общ бизнес чрез фирмата “Сано Дивелъпмънт Фонд АД, както и в дружествата Сийланд Пропъртис Асетс“ ООД и „Сийланд Пропъртис” АД, пише vestonosec.net.

На мястото на ликвидираната гора аверът на лидера на “Да, България” смята да изгради 8 броя еднофамилни къщи на площ около 4 дка, проектирани от брата на Нелко Начев – Жулиан Начев, който е архитект. Междувременно поради природна тъпота или мързел, съпартийците на Нелко Начев публично атакуват сечта на дърветата. Фронтмени на атаката са вечните “борци” за справедливост общинските съветници от Демократична България Стела Николова и Николай Капитанов, както и Милена Пехливанова – човекът на БОЕЦ във Варна. Те започнаха да събират подписи срещу извършеното изсичане на дървета, т.е срещу авера на Нелко Начев, а на сесия на общинския съвет Николай Капитанов дори тъжно проплака, че “въпросът е на време, живот и смърт”. Нито един обаче от тях не зададе въпроса – кой е извършил безобразието и чий е теренът.

Отговорите може да даде лидерът им, който тихо е приклекнал, в очакване бурята да го отмине. Крайно време е! Въпросите са на живот и смърт!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ