Нидал Алгафари и доц. Стойчо Стойчев в един глас: Това е тъжната истина за Слави Трифонов

Слави Трифонов

Разбиваща критика на Слави Трифонов и неговата партия направиха в ефира на БНТ пиар експертът Нидал Алгафари и политологът доц. Стойчо Стойчев.

„Слави Трифонов в българската политика е като Енвер Ходжа. Самоизолация до последно Стойчо Стойчев“, каза доц. Стойчев. „Хората в България не ги интересували дали някой ще говори за здравеопазването. Те си седят в кръчмата, ядат си шкембето и искат да им го… на политиците. И кой ще го стори – Слави Трифонов. Това е тъжната истина“, иронизира Нидал. Според него анализите показват, че ще има още един кабинет на ГЕРБ, може би подкрепен от друга политическа сила.

„Изборите ще са типично тежко време. През март психически хората са натоварени, защо след празниците са дошли големите сметки за плащане и като се вземе болестта, това ще утежни ситуацията. Цяло лято се занимавахме с протести, вместо да се подготвяме за пандемията. Те отвлякоха вниманието от истински неща“, категоричен е доц. Стойчев.

„Неразбираемо е за мене, че лекари се карат. Като ги видиш тях, какво да си мислих. Те не са политици. Ако съм премиер и видях, че под прозорците му седят шофьори на таксита, ресторантьори, учители и какви ли не. Какво да направи човек в такава ситуация“, допълни Нидал Алгафари.

Двамата коментираха и мераците на Румен радев за втори мандат. „С тази ракета носител БСП е абсурд да го постигне“, поясни Алгафари. Според доц. Стойчев ще участва в изборите, но няма да се яви сам, а ще си хареса друга партия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ