Мис Силикон се раздаде като за последно! Преди да върне короната, се съблече се и си показа…(СНИМКИ)

Виктория петрова Мис Силикон

Дни, преди да се раздели с короната, „Мис Силикон 2017“ Виктория Петрова зарадва последователите си в социалните мрежи с няколко голи снимки от лятната си ваканция на българското Черноморие.

На едната Вики е навирила секси дупе в гореща поза върху скалите, а на другата синият бански едва удържа напращелите й силиконови прелести. Не става ясно дали кадрите са дело на мистериозния й женен любовник, заради връзката си с който Петрова яде шамари от разгневената му съпруга, или са дело на друг ухажор, пише „БиЛайф“.

На 12 август, когато в Свети Влас ще се проведе 10-ото издание на конкурса „Мис Силикон“, Виктория ще предаде короната си на новата победителка. Вики е миската, която най-дълго е носила титлата в историята на скандалния конкурс – почти година и половина.

„Сигурна съм, че за разлика от много миски през годините, аз ще остана актуална и няма да потъна в нафталина, както се случи с тях“, категорична е красавицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ