Изтъкнат математик разкри какво ще се случи с COVID-19 след празниците

kratko-rakovodstvo-za-covid-19-mmtv-f

Мерките дават резултат – има спад на новозаразените с коронавирус. Това заяви пред „Неделята на Нова“ математикът Лъчезар Томов.

„След празниците ще има нова лека вълна – заради празненствата и събиранията, както и пристигащите от чужбина“, разкри още той.

„За да има разхлабване на мерките, трябва да има изпълним условия – 10 случая на 1 млн. души, което е абсурдно на този етап“, допълни експертът.

„Средната възраст на починалите скочи с 10 години през последния месец, месец и половина“, коментира математикът.

„Хората с коронавирус на домашно лечение имат по-голям шанс да починат, от пациентите в болниците. Тези хора почиват и в болници, но заради късна хоспитализация. Първите 7 дни са времето да се намали силата на вируса, след това лечението не работи“, разкри Томов.

Колективен имунитет се постига със 70% ваксиниране. Но ако мерките се спазват, в комбинация с имунизацията, може да достигнем рязко по-малко случаи и с 20-30% ваксинация, категоричен бе експертът.

Платени тролове атакуват ваксината. Дори и наши опозиционни сили разказваха, че вирус няма, а маските са, за да мълчим. Целта беше да има повече заразени и бум на сивата икономика, каза математикът и заяви, че и Русия има пръст в информационния хаос. 

Данните за ваксините се манипулират – човек няма да стане Хълк като се имунизира, за жалост, пошегува се Томов.

Явно трябва да се направи публично шоу – някой политик да се ваксинира на живо през телевизиите. Рискът от ваксините е 1 на милион. От 90-те насам няма ваксина, която да дава по-лоши резултати от болестта, срещу която е. Благодарение на ваксините ние живеем спокойно, не умираме от чуми, пътуваме спокойно и да се събираме на големи групи, завърши Лъчезар Томов.

Лъчезар Томов разкри, че би си сложил и ваксината „Модерна“, и „Пфайзер“, тъй като и двете имат допълващ ефект.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ