Илиана Раева отново се разчувства! Обясни се в любов, но не на Наско Сираков!

37732976_1818194854892931_992159701896527872_n

Илиана Раева отново се разчувства и се обясни в любов, но не на съпруга си Наско Сираков.

„ОБИЧАМ БЪЛГАРСКИТЕ ПИЛОТИ! Те са най-добрите пилоти в света! Непрекъснато пътувам със самолети, много рядко с българските линии, поради факта, че нямаме полети до много дестинации! Днес пътувах с Bulgaria Air в ненормалното облачно небе над Европа. Имаше час и половина закъснение, заради лошото време над източна Европа и правиха нови трафици за самолетите. Както “обичам” да пътувам със самолети, само това ми трябваше… Но, винаги, когато пътувам с нашите пилоти съм спокойна, защото ТЕ СА УНИКАЛНИ!!!

Днес отново бяха УНИКАЛНИ! Капитан Цветан Кирилов направи невроятен полета ми в ужасно облачното небе и приземи самолета така, както никой друг в цялата ми самолетна епопея не го е приземявал. Наистина такова приземяване не бях преживявала – УНИКАЛНО! Толкова бурни аплодисменти получи и абсолютно заслужено! Прекрасно обслужване, а не като в самолетите на … хайде да спестя, че преди години си имах проблем с посланика на една от големите европейски държави, поради друга подобна причина.
Толкова години съм си мечтала нашите пилоти да имат самолети и възможности да летят до всички най-важни дестинации в света… Ами много го умеят този занаят!!! Много!!
Уви… Много от тях работят за чужди компании вече.

На излизане от самолета помолих стюарда, който по време на излитането като видя, че съм притеснена от многото облаци, дойде да ме успокои и успя!, да каже на капитана, който още беше в кабината на самолета, че ГО ОБИЧАМ, защото е ГЕНИАЛЕН и нито веднъж по време на полета не вдигнах пулс и то в такова невиждано облачно небе! Респект към българските пилоти! Наистина МНОГО ГИ ОБИЧАМ и им пожелавам да доживеят по-достойни професионални години в България, отговарящи на неворятната им КЛАСА И МОЖЕНЕ!”, написа Раева в профила си във Фейсбук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ