Алекс и Дани Петканови се разделят 2 дни след Коледа

Александра Петканова, Даниел Петканов

Александра Петканова и Даниел Петканов буквално шашнаха своите приятели и последователи.

Те пуснаха видео в платформата YouTube с продължителност над 60 минути. В него те откровенно се карат пред своите последователи, а заглавието е повече от изненадващо – „Карти долу – Разделяме ли се?“.

В началото на видеото те споделят, какви са техните проблеми. Дани споделя, че според него това са хипер амбициите на Александра, а тя го контрира, че неговата смиреност и липсва на голяма амбиция е проблема.

Следващата част Петканова разкрива и, че двамата са ходили психотерапефт. Причината е била безизходицата, в която се е намирала връзката им, дори Алекс споделя, че имало момент, в който е мислила, че всичко е приключила. Последвали са 3 сеянса, след които Даниел е заявил, че всичко приключва и той повече няма да ходи, а към момент Александра ходи сама.

Двамата споделиха и за период, в който дори са разполагали със собствени пари – причината неразбирателство.

Стигна се до момент, в който Дани нарече Алекс егоист.

Имало е проблем е с жилище, което Алекс е искала да закупи, става въпрос за апартамент в София.

Алекс разкри и ултиматом от Даниел, „Купиш ли си апартамент, ние се разделяме!“.

Цялото видео и края на разговора, който безпрецедентен може да видите от поставения линк:

Коментарите под видеото са в двете крайности. Едната част от тях е от потребители, които подкрепят двойката и искат те да минат през този проблем. Другата ги укорява, че щом не са разбират са заедно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ