Защо лайнометният батальон на Прокопи пропусна рождения ден на Красен Кралев!?

Красен Кралев

Вчера министър Красен Кралев имаше рожден ден.

При такива поводи медийният лайнометен батальон на Иво Прокопито зарежда оръдията и ползвайки събитието, залива „рожденика“ с кафяво.

Обаче вчера мълчеше. Защо? Та прокопитата превърнаха в свой Капитал дори факта, че министърът оцеля след прекарания коронавирус, за да го обвинят, че е… жив! А сега пропуснаха ЧРД-то? Защо?

Защото в кабинета „Борисов 3“ има и такива министри – на които нищо не можеш да кажеш! За които нищо не можеш да изфабрикуваш! И които те притесняват точно с това – че си вършат работата.

Човек, който си върши работата, по принцип е лош човек за прокопитата. Защото не можеш да го рекетираш, шантажираш, манипулираш. Като Красен Кралев!

За първи път досега постът „министър на спорта“ се изпълни със съдържание. Много се изписа в мандатите на „Кралев“ за свършеното от него. Затова накратко – най-много пари за спорт, най-много излезли нови млади шампиони, най-много зали, най-много ремонтирани стадиони, най-много от всичко!

Лучано, Лечева, Нейков, междинките Раданова, Стойчев и онази суха леля от НСА изглеждат нелепо на фона на това, които свърши Кралев за българския спорт.

Някого, когато се формираше първия кабинет на Бойко Борисов, прокопитата искаха 5 министерства. Това, спортното не им се виждаше „достойно“. Затова го лапна Цветан Цветанов чрез приятеля си от ВИФ Свилен Нейков.

Днес, след свършеното от Кралев, това министерство вече е интересно. Нещо повече, две партии си имат готови кандидати.

„Да, България“ щели да издигнат Мануела Малеева, моля ти, се! Чрез нея щели да унищожат ските, за да си отмъстят на Цеко Минев! Идиоти, сър! Ще ампутират ръка, за да мъстят на малкия пръст…

БСП и те уста отворили за спортна власт. Издигнаха официално умилкващият се около Корнелия Нинова баболюбец Иван Ченчев. Същият, който докато работеше 9 дни при мен в „Меридиан Мач“, майка му всеки ден звънеше, за да пита Ваньо изял ли си е всичко в стола!? Смешна история!

Някога, когато поемаше поста Красен Кралев написах, че е последната надежда някой в тази сфера да започне да сече една по една главите на ламята, унищожаваща българския спорт. Имах предвид комунистическите и всякакви други номенклатурчици, преяждащи с пари, докато паничката на състезателите им е празна. Вярвах, че може да го направи, защото идваше от бизнеса, за да работи. А не за да си прави от спорта бизнес.

През 2020 паднаха поредните 2 глави на ламята. Под натиска на министъра волейболът се раздели с комунистическата си прокоба Данчо Лазаров. Футболът изрита пък алкохолната такава Борислав Михайлов.

Само това да беше направил Кралев, паметник да му издигнеш. А то не е само това…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ