Пострадала от бандата на Очите: Първо ни искаха по 100 лева на погребение, а после…

big_1610

Пострадах от Йордан Въчев и братята Пишиеви – Иван и Владислав. Рекетираха ме на всяко десето число. Плащахме „такса спокойствие“ – първоначално по 100 лева на погребение, а после по 150 лева. Това каза пред камерата на БТВ Румяна Черкезова, управител на погребална агенция.

Тя разказа за проблемите си с разбитата вчера в Бургас група за рекет, изнудване и побой. „Реших да се откажа от плащането на тази „такса“ и тогава започнаха проблемите. Иван Пишиев ходеше с дъщеря ми. Започна да я бие. Тя избяга посред нощ от дома му. Мен също ме биеха. Изпочупиха офиса ми. Запалиха катафалката ни. Иван Пишиев ме принуди да прехвърля джипа си на брат му – Владислав. Тези двамата изпълняваха поръчките на Йордан Въчев“, обяви жената,  цитирана от новини.бг.

„Искам да кажа, че Митьо Очите няма нищо общо с погребалния бизнес. Него го познавам от телевизора. Не знам защо го свързват с тази група. Всеки, който се държи по-буйно в града и го свързват с него, а това не е вярно. Аз не се страхувам от Митьо Очите. Не го познавам този човек и нямам допирни точки. Не се страхувам. Полицията си върши работата“, разкри Черкезова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ