Рада(н) го пое дълбоко… въздуха и обвини Бойко Борисов в убийството на 15 000 души!

7 Dni Bulgaria04.01.2021
Радан Кънев

Хубаво е, че такива като Радан Кънев имат Фейсбук. За да се сещаме по постовете им, че няма нищо по-злобно от отхвърлената жена.

Днес застаналият някога под ръка с Бойко Борисов клет адвокат, който влезе в Европарламента след молбата на Румяна Бъчварова за отклоняване на герберски вот, направо е изригнал. Ама мощно, както го правят в онези оргий край европарламента, за които писаха..

Та днес Радан пак се е опитал да прилече вниманието на мъжа, който го отхвърли. Поел дълбоко… въздух и го обвинил в убийството на 15 000 българи!

Гледах Ви, г-н Бойко Борисов , да казвате, че „майсторски управлявате кризата“. Проверих и данните за смъртността през 2020 г., които показват, че неадекватното и закъсняло поведение на управляващите е струвало близо 15 000 (петнадесет хиляди) български живота за последните два месеца на годината, през които България бележи световен рекорд по смъртност. Показват също, че безкрайно закъснелите мерки работят – и тези животи е можело да бъдат спасени…

Така започва поста на Рада(н). И повече и не ти трябва да четеш. Защото се сещаш, че това е Рада, от чиято партия по време на епидемията не излезе нито един представител, за да подкрепи спешните мерки.

Тъжно е, когато не знаеш това отзад болка ли е, кеф ли е…

Някак си те уврежда!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ